Υγρό μπισκοτογλυκό σοκολάτας

Υλικά

1 Συσκευασία μπισκότων με κακάο
250 γρ μασκαρπόνε
400 ml κρέμα ζαχαροπλαστικής
Βανίλια
200-250 ml υγρή σοκολάτα νουτελα
Περίπου 200 ml φρέσκο ​​γάλα

Εκτέλεση

Χτυπάμε το μασκαρπόνε με την κρέμα γάλακτος και τη βανίλια (με μίξερ).
Ζεσταίνουμε την υγρή σοκολάτα σε μπεν μαρι για να γίνει πιο υγρή.
Αρχίζουμε να τακτοποιούμε τα μπισκότα βουτηγμένα σε ζεστό γάλα σε ένα ορθογώνιο ταψί.
Τομοθετουμε με σειρά μπισκότα και μετά κρέμα και υγρή σοκολάτα από πάνω. Τελειώνουμε με σοκολάτα.
Αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
Σερβίρουμε με μια κουτάλα παγωτού με χωριστικό δαχτυλίδι και γαρνίρουμε με καρύδια.

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Ширин Язаджиева-Благова

Προηγούμενο άρθροΜοσχαρίσιες μπριζόλες με μανιτάρια και πατάτες στο φούρνο
Επόμενο άρθροΜπισκοτογλυκό σαλάμι