Τυρόπιτα με χειροποίητο φύλλο

Υλικά

600γρ αλεύρι
1 κ.γ γεμάτο αλάτι
1 πρέζα ξερή μαγιά
λίγο ελαιόλαδο
2 κ.σ ξυδακι
νερό περίπου 250γρ
βιταμ
ελαιόλαδο
σουσάμι
300 γρ τριμμένη φέτα
200 γρ κεφαλοτυρι

Εκτέλεση

Εριξα σε ένα μπολ το αλεύρι, αλάτι, ξερή μαγιά λίγο ελαιόλαδο και ξυδακι καθώς και νεράκι περίπου 250γρ έφτιαξα ζυμαράκι να μη κολλάει στα χέρια το χώρισα σε 10 μπαλίτσες και άφησα να ξεκουραστουν

Μετά άνοιξα φύλλο με τον πλαστη έστρωσα 2 φύλλα κάτω στο ταψί αλειφοντας με μίξη βιταμ και ελαιόλαδο πεταξα τυράκι και κεφαλοτυρι που είχα και εξακολούθησε το ίδιο σκηνικό έως ότου τελειώσουν τα φύλλα και η γέμιση και τέλος από πάνω λαδοβιταμάκι σουσάμι και λίγο κεφαλοτυρι έψησα στις αντιστασεις στους 190 βαθμους για 1 ώρα περίπου και αφού έβγαλα την πίτα από τον φούρνο και την άφησα να πάρει μια ανασα έκοψα και μοίρασα τα κομμάτια σε φίλτρα του καφέ

Καλή Απόλαυση!!🥰🥰🥰

Η Συνταγή είνα της κας Μαρία Τσαμπούρη

Προηγούμενο άρθροΛαχανικά με κολοκυθάκια και πατάτες
Επόμενο άρθροΣαγανάκι φτιαγμένο με ένα πολύ υγιεινό τρόπο