ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Για τη γέμιση:
260 γραμμάρια φέτα τριμμένη
120 ml γάλακτος
1 αυγό
4 κσ λεπτό σιμιγδάλι

Για το φύλλο:
8 φύλλα για πίτα από βραδύς ξεπαγωμένα στο ψυγείο 
ελαιόλαδο

 
ΟΔΗΓΙΕΣ:
Για τη γέμιση:
Σε ένα μπολ ανάμειξης, συνδυάστε όλα τα συστατικά για την γέμιση και αφήστε τα στην άκρη.
Για το φύλλο :
Σε μια καθαρή και στεγνή επιφάνεια εργασίας, τοποθετήστε ένα φύλλο. Βουρτσίστε το ελαφρά με ελαιόλαδο χρησιμοποιώντας μια βούρτσα ζύμης.
Τοποθετήστε ένα άλλο φύλλο από πάνω και λιπαίνετε ξανά με ελαιόλαδο.
Στη μικρή πλευρά του φύλλου, τοποθετήστε μια γραμμή πάχους 2-3 cm με γέμιση. Διπλώστε κάθε άκρο (για να ασφαλίσετε την γέμιση)

και ξεκινήστε την κύλιση του φύλλου μέχρι το τέλος, για να δημιουργήσετε ένα ρολό.


Τοποθετήστε το σε ένα μεγάλο καλά-πασπαλισμένο τηγάνι (κατά προτίμηση με ελαιόλαδο) ή ένα ταψί.
Λιπάνετε κάθε ρολό γύρω γύρω με ελαιόλαδο.
Τρυπήστε κάθε ρολό μερικές φορές χρησιμοποιώντας μια οδοντογλυφίδα. Αυτό θα εμποδίσει το σχηματισμό ατμού στο εσωτερικό με αποτέλεσμα να βγει η γέμιση έξω από το ρολό.
Ψήστε για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρυσό χρώμα .
Αφήστε την Τυρόπιτα να κρυώσει για 5 λεπτά και μετά κόψτε κάθε ρολό σε 2-3 κομμάτια και σερβίρετε.

Credit to

Προηγούμενο άρθροΣοπαπίγια…πολύ εύκολο γλυκάκι
Επόμενο άρθροΦέτα Ψητή με ντομάτα….σε όλους αρέσει