Τυρόπιτα τραγανή και γρήγορη

Υλικά

Φύλλο χωριάτικο φρέσκο Α.Β για πίττες
4 αυγά,
1 κεσεδάκι γιαουρτι πρόβειο με την πέτσα (Ολυμπος)
1 μπουκάλάκι σόδα( ανθρακούχο αναψυκτικό)
400 γρ Φέτα Τριμμένη

Εκτέλεση

Σε ταψί Νο 38 αφού το λαδώσω (ελαιόλαδο ) στρώνω δυο φύλλα καλά λαδωμένα.
Σε ένα  μπώλ χτυπάω χτυπάω όλα τα υλικά εκτός της φέτας 
Στην συνεχεια ραντίζω τα φύλλα τα δυο στρωμένα φύλλα με αυτό το μείγμα των αυγών.

Συνέχεια με αλλα δυο φύλλα λαδωμένα και επάνω φετα τριμμένη στο χερι και λίγο πιπεράκι
Μετά πάλι άλλα δύο φύλλα λαδωμένα και μείγμα αυγών
Δύο φύλλα λαδωμένα και φέτα
Τέλος 1 φύλλο την σκεπάζω και όλα τα εξέχοντα φύλλα τα διπλώνω προς τα μέσα
Επάνω βάζω 7 κομματάκια βιταμ σκόρπια χαρασω και πασπαλίζω με σουσάμι!!!!
Ψήνω στους 170 βαθμ (αερόθερμο) έως ότου ροδίσει πάνω κάτω πολύ καλά σε καλά προθερμασμένο φούρνο.
Ηταν όνειρο!!!!!!!!
Και φυσικά σαν μερα θεού και οικογένειας δεν έλειψε το ζυμωτό μου ψωμάκι σαν τις παλιες γυναικες ζυμωμα απο τις εξι αχάραγο!!!

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜοσχάρι κατσαρόλας σε κόκκινο κρασί
Επόμενο άρθροΕύκολο Κέικ με Μήλα και Μπισκότα