Είναι τέλεια με τον καφέ ..
Συστατικά

3 φλιτζάνια τριμμένο αμύγδαλο στο μπλέντερ
1 φλιτζάνι ζάχαρη
3 σταγόνες άρωμα αμυγδάλου 
3 ασπράδια αυγών χτυπημένα
1 φλιτζάνι νυφάδες αμυγδάλου

Μέθοδος
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς
Σε ένα κύπελλο συνδυάστε το τριμμένο αμύγδαλο την άχνη και το άρωμα αμυγδάλου.
Προσθέστε τα ελαφρά χτυπημένα ασπράδια αυγών και ανακατέψτε μαζί μέχρι ένα έχετε ένα παχύ μείγμα.

Πλάθετε μια κουταλιά της σούπας από το μείγμα στο επιθυμητό σχήμα σας,
και στη συνέχεια, κυλήστε στο και πιέστε στο μέσα στις νιφάδες αμυγδάλου.
Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος και ψήνετε για περίπου
20 λεπτά μέχρι να χρυσήσουν.
Αφαιρέστε τα αμυγδαλωτά σε μία σχάρα να κρυώσουν εντελώς.
Αποθηκεύστε σε βάζο.

 

 

Προηγούμενο άρθροΤυρόπιτα απίθανη…της Βασουλας
Επόμενο άρθροΦακοκεφτέδες με κόκκινες Φακές…αγαπημένο ορεκτικό