Μπισκοτογλυκό με κρέμα και καρύδι

Τα προϊόντα είναι:

2 πακέτα μπισκότα
2 φακελάκια ζεστής σοκολάτας για εμβάπτιση μπισκότων

Για την κρέμα:
250 ml κρέμα ζαχαροπλαστικής
1 φλιτζάνι ξινή κρέμα ή γιαούρτι
5 κουταλιές ζάχαρη άχνη
200 g ζαχαρούχο γάλακτος

100 gr χοντροτριμμένο καρύδι & Φλύδες Σοκολάτας

Εκτέλεση

Πρώτα βράζω τη ζεστή σοκολάτα και την αφήνω για 5 λεπτά να κρυώσει. Χτυπάμω την υγρή κρέμα με τη ζάχαρη άχνη, προσθέτω την ξινή κρέμα και το ζαχαρούχο γάλα. Βάζω λίγο κρέμα στην βάση της φόρμα του κέικ.
Βουτάω τα μπισκότα στη ζεστή σοκολάτα και φτιάξτε μια σειρά, απλώστε με κρέμα και μια άλλη σειρά μπισκότων και από πάνω κρέμα.
Πασπαλίζω με αλεσμένα καρύδια και τριμμένη σοκολάτα στην κορυφή.
Το κέικ έγινε πολύ ευάερο και ελαφρύ.

Σας εύχομαι μια ωραία και δροσερή μέρα!

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΚολοκυθοανθοί γεμιστοί με τυρί και σταφίδες
Επόμενο άρθροΛουκούμια πορτοκαλιού και λεμονιού