Φασολάκια λαδερά στην χύτρα.

Υλικά:

1 κιλό φασολάκια
1 κρεμμύδι ξερό
1 καρότο κομμένο σε ροδέλες
1 ντομάτα φρέσκια τριμμένη στον τρίφτη.
1 κ.γ.πελτέ
Λίγο μαιδανό
Ελαιόλαδο 70 γρ.
Αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
1 κ.γ.ζάχαρη
1 ποτήρι νερό.

Εκτέλεση:

Τοποθετούμε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο.Κόβουμε σε χοντρά κομμάτια το κρεμμύδι και το βάζουμε στην κατσαρόλα μαζί με την ζάχαρη. Σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι.Προσθέτουμε τον πελτέ, την ντομάτα,και το νερό.
Προσθέτουμε τα φασολάκια,το καρότο,τον μαϊντανό,αλάτι,πιπέρι,ρίγανη και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
Κλείνουμε το καπάκι,χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή και σιγοβράζουμε για 40 λεπτά ή 20 λεπτά στην χύτρα.
Καλή όρεξη και καλή επιτυχία!!!

Η Συνταγή είναι της κας Τσιουκάνη Ελένη

Προηγούμενο άρθροΜερεντομπισκότα μόνο με 3 υλικά!!!
Επόμενο άρθροΚέικ με μαρμελάδα και Σαντιγί….ένα κλασικό κέικ που είναι πάντα στην μοδα