Χριστουγεννιάτικα Χιοναθρωπάκια

Υλικά

1 βιταμ
1 ζαχαρούχο
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
3 κ.σ μερέντα
500 γρ. λευκή κουβερτούρα
1 φλυτζανάκι του καφέ λικέρ της αρεσκείας σας
3-4 κ.σ τριμμένο αμύγδαλο

Εκτέλεση

Βάζουμε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και λιώνουμε το βιτάμ.Ρίχνουμε το ζαχαρούχο,την μερέντα και ανακατεύουμε.
Αλέθουμε τα μπισκότα σε σκόνη στο multi και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
Προσθέτουμε το τριμμένο αμύγδαλο και το λικέρ.
Πλάθετε το μείγμα μπαλάκια και τα βάζετε στο ψυγείο για μισή ώρα.
Λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και βουτάτε μέσα τα μπαλάκια.
Πριν κρυώσει η κουβερτούρα διακοσμείτε με διάφορα ζαχαρωτά της αρεσκείας σας.

H Συνταγή είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροΠλαστός από τα ορεινά χωριά της Καρδίτσας
Επόμενο άρθροΚέικ «Μυρμηγκάτο» που θα εντυπωσιάσει τους πάντες!