Δοκίμασε και αυτές τις συνταγές:

It is Written Greek and English

Μερικές φορές τα πιο απλά πράγματα, αυτά που σχεδόν ντρέπεται να εμφανίσει επισήμως μια νοικοκυρά με μεράκι, απολαμβάνουν το πιο ζεστό χειροκρότημα.

Υλικά (για 6)
500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
200 γρ. ελαιόλαδο
500 γρ. γάλα
550 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
1 κ.γ. αλάτι
ματζουράνα, ρίγανη
πιπέρι
ελαιόλαδο για την επιφάνεια

Παρασκευή:

1. Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε όλα τα υλικά, εκτός από το τυρί, μέχρι να γίνει μια
ομοιόμορφη ζύμη.
2. Προσθέτουμε τη φέτα και τα μυρωδικά και ξαναζυμώνουμε να αναμειχθούν καλά.
3. Στρώνουμε με χαρτί το χαμηλό ταψί του φούρνου και απλώνουμε ομοιόμορφα τη ζύμη.
4. Τη ραντίζουμε με ελαιόλαδο. Όλο το μυστικό είναι να τη στρώσουμε σε πάρα πολύ
λεπτό στρώμα, ώστε να βγει λεπτή και τραγανή σαν πίτσα, αλλά και να ψηθεί γρήγορα.
5. Την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC, μέχρι να ροδίσει.
6. Να τη φάτε ζεστή!

Sometimes the simplest things, enjoy the warmest applause.

Ingredients (for 6)

500 g self raising flour of
200 g olive oil
500 g milk
550 g Feta cheese, crushed
1 tsp salt
marjoram, oregano
pepper
olive oil on the surface

Instructions

1. In a bowl mix all the ingredients except the cheese, knead until it becomes a even dough.
2. Add the feta and herbs and knead again to mix well.
3. Line a a large baking dish with paper for Oven and spread the dough evenly.
4. Sprinkle it with olive oil. The whole secret is to layer it too much
thin layer to make it crispy like pizza, but also have it cooked quickly.
5. Bake in preheated oven at 350 ° F until golden brown.
6. Eat it hot!

Bon Apetite

Δείτε Επίσης