Τυρόπιτα “Σουρωμένη”

Advertisement

Υλικά:

500 γρ φύλλα κρούστας και ζαχαροπλαστικής
350 γρ τυρί
4 αυγά
180 γρ γιαουρτι
180 ml ανθρακούχο νερό
90 ml. λαδι

Παρασκευή:

Ανάβουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Τρίβουμε λιγότερο τυρί σε κάθε φύλλο. Σουρώστε κάθε φύλλο α και τακτοποιήστε σε ένα ταψί 25 • 35 εκ.ή στρογγυλό,

με χαρτί στο κάτω μέρος. Φτιάξτε κάθε φύλλο με τον ίδιο τρόπο και τακτοποιήστε στο δίσκο, συμπιέζοντας την προηγούμενη.

Πρέπει να μαζέψετε όλα τα φύλλα!

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε αυγά, γιαούρτι, ανθρακούχο νερό, λάδι. Με αυτό το μείγμα, βρέξτε τα φύλλα στο ταψί, προσπαθώντας να το ρίξετε παντού, ομοιόμορφα.


Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

Καλή Απόλαυση

Advertisement

Δείτε Επίσης

Advertisement