Τεμπελοτυρόπιτα

Υλικά

600 γρ φέτα τριμμένη
4 αυγά,
1/2 λίτρο γάλα,
200 γρ (1 κεσεδάκι δηλαδή) γιαούρτι στραγγιστό,
ενάμιση κεσέ του γιαουρτιού αλεύρι,
πιπέρι
1/2 κεσέ τριμμένη φρυγανιά.
λίγο μοσχοκάρυδο
100 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη

Εκτέλεση

Λαδώνουμε ένα μεγάλο ταψί, το πασπαλίζουμε με τριμμένη φρυγανιά. χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γιαούρτι,το γάλα το πιπέρι, το βούτυρο λιωμένο τη φέτα, το μοσχοκάρυδο, το αλεύρι το πιπέρι και το αλάτι.
Απλώνουμε το μείγμα και τέλος ρίχνουμε λίγο λαδάκι η βούτυρο στην επιφάνεια και τριμμένη φρυγανιά.
Ψήνεται στους 180 για 45΄περίπου.
Αλατάκι εγώ δε βάζω εσείς εάν θέλετε προσθέστε ελάχιστο .Tου πάνε πολύ και οι κόκκινες πιπεριές!

 

Καλή Επιτυχία

της

Eleni Kappou προς Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές
Προηγούμενο άρθροΚουλουράκια πορτοκαλιού νηστίσιμα !!!
Επόμενο άρθροΜακαρόνια Φούρνου με Τόνο