Kεικ Κακάο Νηστίσιμο από το Αρχοντικό Δεληγιάννη, Δημητσάνα
Από την Αννα Κουστένη, ιδιοκτήτρια του Αρχοντικού Δεληγιάννη, Δημητσάνα ΥΛΙΚΑ 3/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο 3 1/2 φλιτζάνια αλεύρι μαλακό 3 κ.σ. κακάο 2 φλιτζάνια ζάχαρη καστανή 2 φλιτζάνια νερό 2 βανίλιες 3 κ.σ. μηλόξιδο 1 κ.σ. κοφτή μαγειρική σόδα 1 κγ. αλάτι λίγο ελαιόλαδο για την φόρμα ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Σε ένα μπολ κοσκινιζουμε το αλεύρι, το … Συνεχίστε να διαβάζετε το Kεικ Κακάο Νηστίσιμο από το Αρχοντικό Δεληγιάννη, Δημητσάνα.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί