Kεικ Κακάο Νηστίσιμο από το Αρχοντικό Δεληγιάννη, Δημητσάνα

Από την Αννα Κουστένη, ιδιοκτήτρια του Αρχοντικού Δεληγιάννη, Δημητσάνα ΥΛΙΚΑ 3/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο 3 1/2 φλιτζάνια αλεύρι μαλακό 3 κ.σ. κακάο 2 φλιτζάνια ζάχαρη καστανή 2 φλιτζάνια νερό 2 βανίλιες 3 κ.σ. μηλόξιδο 1 κ.σ. κοφτή μαγειρική σόδα 1 κγ. αλάτι λίγο ελαιόλαδο για την φόρμα ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Σε ένα μπολ κοσκινιζουμε το αλεύρι, το … Συνεχίστε να διαβάζετε το Kεικ Κακάο Νηστίσιμο από το Αρχοντικό Δεληγιάννη, Δημητσάνα.