Ρυζόπιτα
Υλικά
3 λίτρα γάλα
200 γρ.βουτυρο,
αλάτι
400 γρ.ρυζι γλασε
6 αυγά σε μπολ
200γρ.φετα τριμμένη
Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρόλα να βράσουν το γάλα, ρίχνουμε μέσα βουτυρο,αλάτι και ρυζι γλασε.
Αφηνουμε 10 λεπτα να βράσει το ρύζι και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Εχουμε χτυπήσει τα αυγά σε μπολ και τα ρίχνουμε μέσα στη κατσαρόλα,βάζουμε το μίγμα σε ταψί και
ρίχνουμε από πάνω την φετα τριμμένη και ανακατεύουμε.
Την βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε για 1ωρα στους 200 βαθμούς.
Καλή Απόλαυση
ΠΗΓΗ: Χριστίνα Αραβανη