Κροκέτες πατάτας με μοτσαρέλα

Υλικά

πατάτες – 800 γρ.
αυγό – 1 τεμάχιο.
Μοτσαρέλα – 300 γρ
αλάτι – 150 g.
αλεύρι – 40 g.
λάδι – 500 ml.
αλάτι – 20 g.
Πιπερι – 1 πρεζα
Παπρικά – 1 πρεζα

Εκτέλεση

Έβρασα λίγες πατάτες και τις πολτοποίησα. Καρύκευσα τον πουρέ με αλάτι, μαύρο πιπέρι και παπρικα.
Σχημάτισα μπάλες, βάζοντας ένα κομμάτι σκληρή μοτσαρέλα / κίτρινο τυρί σε κάθε μία.
Κύλησα τις μπάλες σε αλεύρι, χτυπημένο αυγό και φρυγανιά. Τηγάνισα σε πολύ καυτό λάδι.

Καλή Απόλαυση