Κουλουράκια με φουντούκια

Διαφήμιση

Υλικά

350 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
100 γραμμάρια ζάχαρη
200 γραμμάρια μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
100 γραμμάρια φουντούκια
2 βανίλιες
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν
1 αυγό

Εκτέλεση

Χτυπάμε μαζί στο μίξερ σε δυνατή ταχύτητα το βούτυρο και τη ζάχαρη ν αφρατέψουν.Ρίχνουμε το αυγό και συνεχίζουμε λίγο το χτύπημα. Αλέθουμε τα φουντούκια στο multi. Να είναι ελαφρώς χοντροκομμένα.
Στη συνέχεια ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά .Ζυμώνουμε μέχρι να μη κολλάει στα χέρια μας.Η ζύμη βγαίνει μαλακή.Την βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.

Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και πλάθουμε τα κουλουράκια ή αν θέλουμε τα βγάζουμε σε διάφορα σχήματα με κουπ πατ.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς για 20 με 30 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.

Καλοφάγωτα!!!!!!

Η Συνταγή είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη

Διαφήμιση

Διαφήμιση