Νόστιμο Ψητό Κουνουπίδι
ΥΛΙΚΑ :
1 μικρό κουνουπίδι, κομμένο σε φουντίτσες
1/2 φλιτζάνι ντοματίνια, κομμένα στη μέση
5 – 6 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά σούπας αποστραγγισμένη κάπαρη
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε φέτες
1/2 λεμόνι
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 ° C. Στρώνετε με λαδόκολλα ένα ταψί και βάζετε μαζί το κουνουπίδι, τις ντομάτες, το ελαιόλαδο, το κάπαρη, το αλάτι , φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το σκόρδο.
Ψήνετε στη μεσαία σχάρα μέχρι το κουνουπίδι να πάρει καφετί χρώμα σε μερικά σημεία και να είναι τρυφερό. Θα χρειαστείτε περίπου 25 – 30 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο, πριν σερβίρετε ρίξτε το λεμόνι και το μαϊντανό. Είναι πολύ νόστιμο!!
ΠΗΓΗ: foodnetwork.co.uk