Κουλουράκια γλυκάνισου
Υλικά
1 κουπαζάχαρη
1 κουπα ελαιόλαδο, 1/4 κουπας λάδι κανόλας
3 αυγά, 1 κ.γλ. βανίλια
1/2 κουπα χοντρό γλυκάνισο πλυμένο
1 κουταλάκι του γλυκού μαχλέπι
4 κουπας αλεύρι, 3 1/2 κγ μπεικιν παουντερ
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη, το λάδι, τα αυγά και τη βανίλια
Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά, το αλεύρι τελευταίο
Σχημτισουμε τα κουλουρακι σαν δάχτυλα ή στρογγυλό, ψήστε στους 180° μέχρι να ροδίσουν ελαφρά
Απολαύστε το με καφέ ή τσάι
ΠΗΓΗ: Odette Shalhoub