Ζαμπονοκασερόπιτα

Υλικά

1 πακέτο φύλλο κρούστας
1 ποτήρι γάλα
1/2 και λίγο πιο κάτω ποτήρι λάδι καλό ηλιέλαιο
4 αυγά
Διάφορα τυριά που σας αρέσουνε
Γαλοπούλα
κόκκινη πράσινη πιπεριά

Εκτέλεση

Αφήνερα τα φύλλα κρούστας να ξεραθουν
Ανακατευουμε ένα ποτήρι γάλα μισό και λίγο πιο κάτω ποτήρι λάδι καλό ηλιέλαιο τα αυγά διάφορα τυριά εγώ βάζω μην λυπηθείτε τα τυριά κόκκινη πράσινη πιπεριά και ότι σας έρθει άλλο μέσα στο μυαλό σας από έμπνευση.
Σπάμε τα φύλλα αφου έχουν ξεραθει μέσα στο υγρό μειγμα τα αφήνουμε γύρω στα 8 με 10 λεπτά
Λαδώνουμε το ταψί μας ή βάζουμε λαδόκολλα εγώ βάζω λαδόκολλα και το βάζουμε μέσα στο φούρνο γύρω στα 30 λεπτά αναλόγως το φούρνο που έχετε θα το δείτε κιόλας από μόνοι σας να το κάνετε είναι υπέροχο

Καλή επιτυχία

ΠΗΓΗ: Ασημ. Ασημ.

Προηγούμενο άρθροΠώς να μαγειρέψετε νόστιμα διαιτητικά αυγά χωρίς να χρησιμοποιήσετε λάδι
Επόμενο άρθροΠεντανόστιμα Κοτομπιφτεκια