Αυτή η τυρόπιτα με γιαούρτι είναι από τις αγαπημένες μου, γιατί γίνεται τόσο γρήγορα και εύκολα, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξω φύλλο. Είναι αφράτη, ζουμερή και έχει αυτή τη μοναδική γεύση του γιαουρτιού που την κάνει ξεχωριστή.
Υλικά:
1 κούπα του τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κεσεδάκι βούτυρο μαλακό
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
3-4 αυγά
1/2 kg. φέτα
φρυγανιά
σουσάμι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός της φρυγανιάς. Το βούτυρο πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου και η φέτα να τριφτεί στο χέρι όσο χοντρή ή ψιλή θέλετε. Βουτυρώστε ένα πυρέξ και απλώστε τη φρυγανιά.
Βάλτε το μίγμα στο πυρέξ και απλώστε αρκετό σουσάμι. Την ψύνουμε στο φούρνο για 40-45 λεπτά στους 180 βαθμούς. Σερβίρετε ζεστη και κρύα
Απολαύστε την