Δοκιμάστε αυτή τη μεγάλη συνταγή για μαλακά μπισκότα.

Υλικά

1&1/4 φλιτζάνι ζάχαρη
1&1/4 κούπες μαύρη ζάχαρη
1 & 1⁄2 φλιτζάνι μαργαρίνη ή βούτυρο, μαλακωμένο
2 κουταλάκια του γλυκού βανίλια
3 αυγά
4& 1/4 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 έως 2 πακετακια (340 gr) ημίγλυκα κομματάκια σοκολάτας*

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C.
Σε μεγάλο μπολ χτυπάμε τη ζάχαρη, την καστανή ζάχαρη και τη μαργαρίνη μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέστε τη βανίλια και τα αυγά. ανακατεύουμε καλά. Προσθέστε αλεύρι, μαγειρική σόδα και αλάτι. ανακατεύουμε καλά.
Ανακατέψτε τα κομματάκια σοκολάτας.** Ρίξτε τη ζύμη με στρογγυλεμένες κουταλιές της σούπας σε απόσταση 4 εκ μεταξύ τους
σε λαδωμένα φύλλα μπισκότων.
Ψήνουμε στους 180°C. για 8 έως 10 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.

Βγαζει: 6 δωδεκάδες μπισκότα.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ:
* Αν θέλετε, η μισή ζύμη μπορεί να γίνει με καραμέλα βουτύρου, φυστικοβούτυρο, γάλα βανίλιας ή κομματάκια σοκολάτας μέντας
αντί για ημίγλυκα κομματάκια σοκολάτας.
**Σε αυτό το σημείο, η ζύμη μπορεί να καταψυχθεί. Τυλίξτε σφιχτά και παγώστε έως και 2 μήνες.
Για ψήσιμο, ξεπαγώστε σε θερμοκρασία δωματίου για 1 έως 2 ώρες. Ψήστε όπως υποδεικνύεται παραπάνω.

Προηγούμενο άρθροΠίτσες με Πίτες Καλαμποκιού – Μια Γρήγορη και Νόστιμη Επιλογή
Επόμενο άρθροΠανεύκολη μελιτζανόπιτα με λαχανικά χωρίς φύλλο