Δείτε Επίσης: Το Μπισκότο Βουτύρου που μας αρέσει στον καφέ | Είναι Μπισκότα πιο μαλακά και από το βούτυρο

Η Συνταγή είναι από syntagesgiapaidia

Θεικά Μπισκότα Βουτύρου

175γρ αναλατο βούτυρο, μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
40 γρ ζαχαρη άχνη
2 βανίλες
ξύσμα πορτοκαλιού ή λεμονιου
175γρ αλεύρι
40 γρ κορν φλάουρ

Οδηγίες

Με ένα ηλεκτρικό μίξερ χτυπήστε το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψει το
μείγμα. Προσθέστε το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπήστε για λίγα δευτερόλεπτα.
Κοσκινίστε το αλεύρι και το κορν φλάουρ μαζί πάνω από το μείγμα βουτλυρου και ανακατέψτε γίνει λείο.
Τοποθετείστε σε κορνέ με μύτη σε σχήμα αστεριού. Κάνουμε σχήματα σε ένα ταψί με
Ψήστε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 12 λεπτά ή μέχρι να
πάρουν χρυσό χρώμα. Αφήστε για λίγα λεπτά στο ταψί για να σφίξουν λίγο πριν τα
μεταφερουμε σε σχάρα για να κρυώσουν.

Δείτε Επίσης: Το Μπισκότο Βουτύρου που μας αρέσει στον καφέ | Είναι Μπισκότα πιο μαλακά και από το βούτυρο

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΠαστάκια Σοκολάτας
Επόμενο άρθροΤαμπουλέ: Η σαλάτα που θα δώσει περισσότερο χρώμα στο Πάσχα σας