Παξιμάδια με πορτοκάλι

Συστατικά

1 φλιτζάνι φυτικό λάδι
1 φλιτζάνι ζάχαρη
Ξύσμα και χυμός από 3 πορτοκάλια
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένη κανέλα
1/2 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο γαρύφαλλο
5 με 6 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Σουσάμι για διακόσμηση

Οδηγίες

Ανακατέψτε το λάδι, τη ζάχαρη, την κανέλα, το γαρύφαλλο και το χυμό μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
Στη συνέχεια, προσθέστε το ξύσμα και ανακατέψτε. Στη συνέχεια προσθέστε το αλεύρι μέχρι να γίνει μια ζύμη.
Στη συνέχεια, χωρίστε τη ζύμη σε τέσσερα μπαστούνια και ισιώστε και κόψτε με ένα μαχαίρι, αλλά όχι καλά.
Ψήνετε στο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά και μετά τα βγάζετε και τα κόβετε και τα μπισκότα στην άκρη για να τα ψήσετε
για άλλα 15 λεπτά.

Καλή Επιτυχία

ΠΗΓΗ: Tsourounakis Angela 

Προηγούμενο άρθροΥπέροχο εύκολο Γλυκό Ναπολέων με μπισκότα πτι μπερ
Επόμενο άρθροΚασεροπιτακια εύκολα καί νόστιμα