Σπιτικό κονιάκ

Συστατικά:

– Βότκα- 3 λίτρα.
-δαμάσκηνα – 6 τεμ.
-2 κ.σ.  αποξηραμένος φλοιός βελανιδιάς
– Γαρύφαλλο – 10 τεμ.
– Ζαχαρη – 100 g.
– Αποξηραμένο τσαι – 2 κουταλιές της σούπας.
– Βανιλίνη – 1 φακελάκι.

Διαδικασία παρασκευής:

-Όλα τα υλικά, βάλτε τα σε ένα βάζο και μετά γεμίστε τα με 3 λίτρα βότκα.
– Ανακινήστε καλά και βάλτε το βάζο σε σκοτεινό μέρος για τρεις ημέρες, ταυτόχρονα, ανακινήστε το ξανά κάθε μέρα.
Μην φοβάστε ότι θα γίνει θολό στην αρχή.
-Το έτοιμο κονιάκ πρέπει να στραγγιστεί, να χυθεί σε όμορφα μπουκάλια και να απολαύσει.

Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ είναι επιβλαβής για την υγεία σας.

ΠΗΓΗ: Алекс Мамин

Προηγούμενο άρθροΤσουρέκια με μαρμελάδα μήλου
Επόμενο άρθροΑλμυρά τσουρέκια