Τυρόπιτα χωρίς φύλλο

Υλικά

300 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι
150 ml ελαιόλαδο
200 γρ φαρίνα
2 αυγά
100 ml φρέσκο γάλα
500 γραμμάρια φέτα (εγώ έβαλα 400γρ φέτα και 100 γραμμάρια γκούντα τριμμένη)
αλάτι πιπέρι ρίγανη

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το γάλα τα αυγά το λάδι γιαούρτι αλάτι πιπέρι και ρίγανη
Προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεύουμε και τέλος προσθέτουμε τη φέτα τριμμένη στο χέρι
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα πυρέξ 25 χ 35 εκ στρωμένο με λαδόκολλα

και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 με 60 λεπτά

Καλή επιτυχία

ΠΗΓΗΜαρίνα- Αλέξης
Προηγούμενο άρθροΚαραμελωμένη Mηλόπιτα…πεντανόστιμη
Επόμενο άρθροΛουκουμάδες τέλεια συνταγή