Τα πιο τέλεια Σαμπλεδάκια

Δείτε Επίσης: Νοστιμότητα Νηστίσιμα Σαμπλεδάκια | Τα καλύτερα Γαλλικά σαμπλεδάκια

Συστατικά

(16 τεμάχια)

-100 γραμμάρια βουτύρου σε θερμοκρασία δωματίου
-50 γραμμάρια ζάχαρης άχνη
-125g αλεύρι
-15 γραμμάρια αραβοσίτου (αραβοσίτου)
-25 γραμμάρια αυγού (1/2 κομμάτι)
-2,5 ml (1/2 κουταλάκι του γλυκού) από άρωμα βανίλιας
-10 γραμμάρια σκόνης γάλακτος (Φωλιά)
* Προαιρετική μαρμελάδα βατόμουρου c / n (μπορεί να είναι οποιαδήποτε γεύση που σας αρέσει)

Εκτέλεση

Χτυπάμε το αυγό και κραταμε μέχρι 25 γρ.
Ανακατεύουμε το αλέυρι με το κορνφλάουρ με ένα σύρμα χειρός και αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο και το χτυπάμε με μιξερ χειρός και το ανακατεύουμε στο τέλος και μία μαριζ. Κοσκινίζουμε μέσα στο μπολ με το βούτυρο την άχνη ζάχαρης και ανακατεύουμε με την μαριζ και ξαναχτυπάμε  με το μίξερ μέχρι να κρεμώσει.


Ρίχνουμε μέσα το αυγό και την βανίλια και χτυπάμε με το μίξερ

αφού χτυπηθούν ρίχνουμε και την σκόνη γάλακτος και ανακατεύουμε με την μαρίζ να ενσωματωθεί.


Στη συνέχεια κοσκινίζουμε μέσα στο μπολ το μείγμα αλευριού και ανακατεύουμε με την μαριζ να ενσωματωθεί το μείγμα αλευριού

Σε μία σακούλα κορνέ προσαρμόζουμε το στόμιο που θέλουμε και την γεμίζουμε με το μείγμα και φτιάχνουμε τα σαμπλεδάκια σε ότι σχήμα θέλουμε ανάλογα με τα στομια που έχουμε
Τέλος κάνουμε μια λακουβίτσα στο κέντρο με ότι έχουμε και γεμίζουμε με μαρμελάδα ή τα αφήνουμε σκέτα


Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά

Δείτε Επίσης: Νοστιμότητα Νηστίσιμα Σαμπλεδάκια | Τα καλύτερα Γαλλικά σαμπλεδάκια

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΤο φαγητό που σε 5 ΛΕΠΤΑ είναι στο φούρνο
Επόμενο άρθροΠαστάκια Σοκολάτας