Kέικ Πίτσας

Υλικά

2 1/2 κούπες αλεύρι
1 baking powder
4 αυγά
1 κεσεδάκι γιαούρτι
3/4 της κούπας ηλιέλαιο
1 1/2 κούπα τριμμένη γραβιέρα η διαφορά
2 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης σε καρέ
1 μεγάλη πράσινη σε καρέ
1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό αλάτι
1 κούπα αλλαντικά Σε κομματάκια
1/2 κούπα ελιές
λίγη ρίγανη

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το αλεύρι με το baking και τα κοσκινίζουμε και αφηνουμε
Χτυπάμε τα αυγά να αφρατέψουν ρίχνουμε προσθέτουμε το γιαούρτι και το ηλιέλαιο και χτυπάμε λίγο ακόμη
Προσθέτουμε ανακατεύοντας απαλά με τη σπάτουλα τις πιπεριές τα τυριά τις ελιές τα αλλαντικά το αλάτι και σταδιακά το αλεύρι
Το μίγμα θα είναι σφιχτό αδειάζουμε σε φόρμα πολύ καλά βουτυρωμένη στρογγυλή ή στενόμακρη 12 χ 34 cm στρωμένη με λαδόκολλα
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία ώρα αφήνουμε 15 λεπτά και μετά ξεφορμάρουμε

Καλή Απόλαυση

Πηγή: Afrokomi Kontodima

Προηγούμενο άρθρο«Tηγανητή» σαλάτα με ψητές πιπεριές και φασόλια…Δοκιμάστε το και θα καταλάβετε για τι πράγμα μιλάω…
Επόμενο άρθροΧοιρινά παϊδάκια στον φούρνο με πατάτες, κολοκυθάκια