Συστατικά:

✅ φασόλια σε κονσέρβα – 1 κονσέρβα
✅ βρασμένα καρότα – 1 τεμ.
✅ αυγά – 3 τεμ.
✅ 250 γρ τυρί μοτσαρέλα
✅ σκόρδο – 2 σκελίδες
✅ μαγιονέζα – οσο χρειαστεί.
✅ αλάτι, πιπέρι – ανάλογα με τη γεύση

Εκτέλεση

1. Τρίψτε τα αυγά σε χοντρό τρίφτη.
2. Τρίβετε με τον ίδιο τρόπο τα βρασμένα αποφλοιωμένα καρότα. Μεταφέρετε τα υλικά σε μια σαλατιέρα.
3. Τριβουμε την μοτσαρέλα σε λεπτό ή μέτριο τρίφτη.
Βάλτε το στην κατάψυξη για 20 λεπτά εκ των προτέρων για να είναι πιο εύκολο να το τρίψετε.
4. Εδώ τρίβω 2 σκελίδες σκόρδο, θα δώσει στη σαλάτα μια πικάντικη γεύση.
5. Στραγγίζετε τα υγρά από τα κόκκινα φασόλια κονσέρβας και τα προσθέτετε στη σαλάτα.
6. Σκεπάζω με μαγιονέζα, αλάτι και πιπέρι ανάλογα με τη γεύση. Ανακατεύουμε.

Καλή όρεξη ❤️

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚέικ με μαρμελάδα…έχει ένα μυστικό η γέμισει να μένει όλη στη μέση
Επόμενο άρθροΠατάτες Baby στο φούρνο 🥔