Ανάμεικτα λαχανικά λαδερά!!!

Υλικά:

1 κιλό ανάμεικτα λαχανικά
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
2 φλυτζάνια ελαιόλαδο
500 γρ.χυμός ντομάτας ή ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 κ.σ.πελτέ
Αλάτι,ρίγανη,πιπέρι.

Εκτέλεση:

1)Βάζετε σε μεγάλη κατσαρόλα το μισό ελαιόλαδο με το ξερό και το φρέσκο κρεμμύδι και σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν αλλά όχι να πάρει χρώμα.
2)Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη ντομάτα,το λάδι,και τον άνηθο. Σοτάρουμε για άλλα 10 λεπτά.
Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας συμπληρώνουμε με νερό τόσο όσο να μισό σκεπάζει τα υλικά μας.
3)Σκεπάζουμε την κατσαρόλα μας με καπάκι και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 30 λεπτά.
Έπειτα προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι και τον άνηθο και αφήνουμε για 10 λεπτά ακόμη.
Καλή σας όρεξη!!!

Η Συνταγή είναι της κας Ελένης Τσιουκάνη

Προηγούμενο άρθροΑφράτο Κέικ λεμονιού αμυγδάλου…Είναι υπέροχα με ένα φλιτζάνι τσάι, γάλα ή καφέ.
Επόμενο άρθροΚαρύδες με 3 υλικά…δεν υπάρχει πιο εύκολο αν σας αρέσει η καρύδα