Τα ανώμαλα σοκολατάκια, ή αλλιώς βραχάκια, αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και εύκολα σπιτικά γλυκά. Με λίγα υλικά και λίγη υπομονή, μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου μοναδικά σοκολατάκια και να τα απολαύσεις με τους αγαπημένους σου.

Η εκτέλεση είναι της κας Ραλλούς Ψαραδέλλη

Υλικά

150 γρ. αμύγδαλα 
150 γρ. φουντούκια
340 γρ. κουβερτούρα
1 κουταλιά της σούπας ηλιέλαιο
50 γρ.cranberries
50 γρ. φυστίκι Αιγίνης τριμμένο η καρύδι
3 αποξηραμένα βερίκοκα
3 αποξηραμένα κομματάκια μάνγκο ή ανανά

Εκτέλεση

Σ ένα τηγάνι καβουρδίζουμε τ αμύγδαλα ανακατεύοντας συχνά.Προσοχή δεν θέλουμε να μας μαυρίσουν.Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπαιν μαρί.Ανακατεύουμε σε όλη την διάρκεια και όταν λιώσει αποσύρουμε απ τη φωτιά και προσθέτουμε το ηλιέλαιο.
Ρίχνουμε τ αμύγδαλα και τα φουντούκια.Ανακατεύουμε.Προσθέτουμε στη συνέχεια τα cranberries,τα αποξηραμένα βερίκοκα και μάνγκο κομμένα σε μικρά κυβάκια.Κρατάμε λίγα για την διακόσμηση στο τέλος.
Ανακατεύουμε πολύ καλά.Σ ένα φύλλο σιλικόνης η σε ταψί που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί βάζουμε κουταλιά κουταλιά απ το μείγμα μας μέχρι να τελειώσει.
Τα διακοσμούμε με κομματάκια από βερίκοκο,μάνγκο και cranberries.Πασπαλίζουμε με το τριμμένο φιστίκι Αιγίνης και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν και να σταθεροποιηθούν.
Τα τυλίγουμε ένα ένα σε αλουμινόχαρτο και τα συντηρούμε σε αεροστεγές δοχείο για πολλές μέρες!!!!

Καλή σας απόλαυση!!!!

Αν σας αρέσουν οι συνταγές μας, ακολουθήστε μας στην  κοινότητα μας στο viber , καθώς και στον  λογαριασμό μας στο Instagram , όπου σας περιμένουν τα αγαπημένα σας γλυκά, αλμυρά σνακ και άλλες εκπλήξεις για τους πιστούς αναγνώστες μας.