Γλυκο Ψυγείου χωρίς ψήσιμο έτοιμο σε 10′ λεπτά με 4 υλικά 

Υλικά:

1 συσκευασία Μους Γιώτης άσπρη (περιέχει 2 φακελάκια)
2 φακελάκια κρέμα άνθος αραβοσίτου Γιώτης στιγμής
800 γρ. Γάλα και λίγο ακόμα για τα σαβουαγιαρ
Μισή συσκευασία σαβουαγιαρ

Διαφήμιση

Ferrero Roche
Ξηρούς καρπούς αλεσμενους

Πώς θα την κάνουμε:

Χτυπάμε στο μίξερ τα 2 φακελάκια Μους με 400 γρ. γάλα και κρατάμε στο ψυγείο.
Χτυπάμε τις σοκολατένιες κρέμες με 400 γρ. γάλα.
Σε ένα μικρό πυρίμαχο ταψάκι στρώνουμε τα σαβουαγιαρ αφού τα βουτήξουμε στο γάλα.


Κάνουμε μια στρώση και ρίχνουμε την άσπρη κρέμα. Κατόπιν την σοκολατένια κρέμα.


Βάζουμε λίγα σοκολατάκια Ferrero Roche και λόγους αλεσμένους ξηρούς καρπούς πάνω στην σοκολατένια κρέμα.
Τοποθετούμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 2 ώρες πριν την σερβίρουμε.

Καλή επιτυχία φίλες και φίλοι 

H Συνταγή είναι από Helena’s Greek Cooking

Διαφήμιση

Δείτε Επίσης

Διαφήμιση