Ομελέτα

Συστατικά :

2 μεγάλα αυγά
30 ml γάλα
2 κ.σ μαργαρίνη
Κόκκινη πιπεριά ή ντοματίνια
Μπέικον
Ζαμπόν
φρέσκο κρεμμυδάκι
Φέτα
Τυρί τσένταρ
Αλάτι και πιπέρι για να γευτείς

Μέθοδος:

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, το γάλα και το αλατοπίπερο.
Ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη σε αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσει. Μειώστε τη θερμότητα στο χαμηλό.
Ρίξτε μέσα το μείγμα των αυγών και μαγειρέψτε για 3 λεπτά ή μέχρι να αρχίσει να δένει το αυγό.
Πασπαλίζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά πάνω από την ομελέτα. Μαγειρέψτε για 3 έως 4 λεπτά ή μέχρι το αυγό να ροδίσει και να δέσει.

Τυλίγουμε την ομελέτα και σερβίρουμε.

ΠΗΓΗ: Cooking with Metjie

Προηγούμενο άρθροΤυροπιτάρια του Γιώργου Τσούλη
Επόμενο άρθροΖυμαρικά με αχλάδι και καρύδια, εύκολη συνταγή για να καταπλήξετε τους πάντες