Συστατικά
3 φλιτζάνια + 3 κουταλιές της σούπας (400g) απλό αλεύρι
1 φλιτζάνι + 1 κουταλιά της σούπας (240ml) ζεστό νερό
1 κουταλιά της σούπας (20ml) ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση

Προσθέστε το αλεύρι και το αλάτι σε ένα μπολ. Κάνετε μία μικρή τρύπα στη μέση και προσθέστε το ζεστό νερό. Ανακατέψτε μαζί με ένα κουτάλι για μερικά δευτερόλεπτα, όταν η ζύμη αρχίσει να γινεται προσθέστε το ελαιόλαδο.
Χρησιμοποιώντας τα χέρια σας, ανακατέψτε τη ζύμη και στη συνέχεια βάλτε την σε μια ελαφρά αλευρωμένη επιφάνεια. Ζυμώνουμε για λίγα δευτερόλεπτα για να σχηματίσουμε μια μπάλα, η ζύμη πρέπει να είναι μαλακή και λεία.
Διαιρέστε τη ζύμη σε δύο μπάλες, ανοίξτε 2 μεγάλες βάσεις πίτσας και βάλτες σε 1 ή 2 ταψάκια που τα έχετε πασπαλίσει με σιμιγδάλι. Προσθέστε την επιθυμητή γέμιση και ψήνετε στο φούρνο στους 200 ° C για 10-15 λεπτά.

Καλή Απόλαυση…η επιτυχία είναι σίγουρη