Το μεγάλο μέγεθος φλιτζανιού που χρησιμοποιώ: 200 ml
μικρό μέγεθος φλιτζανιού που χρησιμοποιώ: 100 ml

Απαραίτητα υλικά

2 αυγα
Μισό ποτήρι φυτικό λάδι (50 ml)
1 ποτήρι γάλα (100 ml)
Μισό πακέτο μπέικιν πάουντερ (5 γραμμάρια)
1 κουταλιά αλάτι (4 γραμμάρια)
1 ποτήρι αλεύρι (120 γραμμάρια)

για γαρνιτούρα
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
1 μέτριο κρεμμύδι
1 μέτρια πατάτα
2 φέτες λευκό τυρί
4 κλωναράκια φρέσκα κρεμμυδάκια
μια πρέζα μαϊντανό
τυρί τσένταρ (100 γραμμάρια)

Εκτέλεση

Ξεκινάμε και ψιλοκόβουμε τις πιπεριές το κρεμμύδι το φρεσκο κρεμμυδάκι το μαϊντανό το τυρί φέτα και τα βάζουμε όλα σε ένα μπολ

Στη συνέχεια τρίβουμε το τζίντζερ στο ψιλό και το ρίχνω και αυτό μέσα στο μπολ συνεχίζουμε και τρίβουμε μία μεσαία πατάτα την οποία έχουμε βράσει τη στύβουμε και την προσθέτουμε και αυτή στο μπολ μας με τη γέμιση

Σε ένα ταψάκι το αλείφουμε με βούτυρο ή λάδι παντού και τις πλευρές και το αφήνουμε στην άκρη.

Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε τα αυγά και τα χτυπάμε με ένα σύρμα προσθέτουμε 50 ml
λάδι το γάλα και τα ανακατεύουμε με το σύρμα στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα μία κούπα αλεύρι το μπεικιν το αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μαλακά να απορροφηθεί όλο το αλεύρι εφόσον έχει ομογενοποιηθεί και έχει γίνει σαν πηχτός χυλός

Προσθέτουμε μέσα τη γέμιση ανακατεύουμε καλά και βάζουμε όλο το μείγμα μέσα στο ταψάκι μας 20-22 εκ το ισιωνουμε με ένα κουτάλι και το ψήνουμε στους 190 βαθμούς μέχρι να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα αφήνουμε να κρυώσει λίγο κόβουμε και σερβίρουμε

Καλή Επιτυχία