Κουλουράκια Καρύδας
Συστατικά

Advertisement

3 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
3 φλιτζάνια λεπτή αποξηραμένη καρύδα
2 φλιτζάνια ζάχαρη
250g μαργαρίνη ή βούτυρο, μαλακό
3 μεγάλα αυγά
50 ml γάλακτος
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια

Advertisement

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C.
Σε ένα μεγάλο μπόλ, ανακατέψτε τα ξηρά υλικά μαζί.
Προσθέστε μαργαρίνη ή βούτυρο, αυγά, γάλα και βανίλια.
Ανακατεύουμε καλά με ένα ηλεκτρικό μίξερ μέχρι να σχηματιστεί μια μαλακή ζύμη.
Κάνετε μικρές μπάλες, τοποθετήστε τις σε ένα βουτυρωμένο ταψί και τις πιέζετε με το χερι να πάρουν σχήμα και κάνετε μι λακουβίτσα στην μέση με το δάχτυλο
Ψήνετε για 10 λεπτά ή έως ότου τα κουλουράκια να είναι ελαφρώς χρυσαφί, και διακοσμήστε με λίγο μαρμελάδα ή ενα κερασάκι στην μέση.

 

Δείτε Επίσης

Advertisement