Κουλουράκια Πορτοκαλιού
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού από 1 πορτοκάλι
1 κούπα ζάχαρη
1/2 κούπα κονιάκ
4 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν
1/2 κουταλάκι σόδα μαγειρικής
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1 φλιτζάνι σουσάμι

 

ΟΔΗΓΙΕΣ
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C.
Προσθέστε λάδι, χυμό πορτοκαλιού, πορτοκάλι, ζάχαρη και κονιάκ σε ένα μεγάλο μπολ ανάμειξης. Χτυπήστε για να τα συνδυάσετε.
Σε ένα ξεχωριστό μπολ, προσθέστε αλεύρι, μπεικιν, σόδα ψησίματος και κανέλα. Χτυπήστε για να τα συνδυάσετε.
Σταδιακά προσθέστε τα ξηρά υλικά στο μείγμα του λαδιού και ανακατέψτε μέχρι να σχηματιστεί η ζύμη.
Πλάστε κομμάτια ζύμης σε σχήμα δαχτυλίδι. Περάστε τα μέσα από το σουσάμι και τοποθετήστε τα σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολα.
Ψήνετε 20-25 λεπτά ή μέχρι να χρυσήσουν.
Βγάλτε τα από το φούρνο και αφήστε τα να κρυώσουν.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤαλιατέλες ραγού με μοσχαρίσιο και χοιρινό κιμά
Επόμενο άρθροΤρεις τροφές που σας κόβουν την όρεξη για φαγητό