Κριτσίνια Τυριού

Διαφήμιση

Αυτή είναι η πρώτη προσπάθεια και όχι η πιο επιτυχημένη από άποψη εμφάνισης, αλλά έγιναν πολύ νόστιμα. Νομίζω ότι η μοτσαρέλα μπορεί να αντικατασταθεί με απλό κίτρινο τυρί. Αλλά αυτό δεν έχει ακόμη δοκιμαστεί.
Καθώς κρύωσαν έγιναν τραγανα. Στα παιδιά θα αρέσει επίσης όπως και στο γιο μου. Είναι επίσης ιδανικά για τις στιγμές που ταξιδεύετε και αναρωτιέστε τι να προετοιμάσετε.

Υλικά:

Διαφήμιση


200 γραμμάρια τριμμένη μοτσαρέλα
70 γρ. Τυρί κρέμας
1 αυγό
100 γρ. Αλεύρι
10 γρ. Μπέικιν πάουντερ

Για επάλειψη:
60 g λιωμένου βουτύρου με μπαχαρικά. Μπορείτε να πασπαλίζετε σπόρους η σουσάμι από πάνω.

Εκτέλεση

Λιώστε τη μοτσαρέλα και το τυρί κρέμα σε φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά. Αφαιρέστε και ανακατέψτε με μια σπάτουλα. Προσθέστε το αυγό και ανακατέψτε μέχρι να απορροφηθεί. Στη συνέχεια, προσθέστε το αλεύρι και το μπεικιν παουντερ. Ζυμώστε τη ζύμη, τυλιξτε σε μια μεμβράνη και αφήστε το στο ψυγείο για 1 ώρα.
Στη συνέχεια, κόψτε τη ζύμη, το σχήμα / θα το δείτε στις φωτογραφίες / και τοποθετήστε το σε ένα ταψί σε χαρτί ψησίματος.

Διαφήμιση

Πλαθω ένα μακρύ ραβδί με τα χέρια μου και το κόβω στα δύο. Αφήστε περισσότερο χώρο μεταξύ τους Λιώστε το βούτυρο, προσθέστε μπαχαρικά για γεύση και αλείψτε τα ελαφρά. Πασπαλίζουμε με σπόρους από πάνω. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο. Παρακολουθήστε και μόλις γίνουν κόκκινα από κάτω, γυρίστε τα. Ο φούρνος μου είναι αέριο και έψησα για 10 λεπτά σε κάθε πλευρά.

Συμβουλή:
Την ζύμη την διαίρεσα σε 12 κομμάτια. Έχω 35 γραμμάρια το καθενα. Σχηματίζω το ραβδί το έκοψα σε δύο. Λήφθηκαν 24 κομμάτια.

Διαφήμιση


Διαφήμιση