Υλικά:

– Αλεύρι – 310 γρ.
– Μαργαρίνη – 200 γρ.
– Κρόκος – 1 τεμ.
– Ζάχαρη άχνη – 100 γρ.
– Ξύσμα λεμονιού
– Αλάτι – μια πρέζα
– Μαρμελάδα – 60 γρ.

Προετοιμασία:

1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, την άχνη ζάχαρη, το ξύσμα λεμονιού και το αλάτι.
2. Προσθέστε τον κρόκο στο ξηρό μείγμα.
3. Ακολουθούμε με μαλακή μαργαρίνη και ζυμώνουμε γρήγορα τη ζύμη.
4. Τυλίγουμε τη ζύμη σε μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
5. Ανοιξτε την ζύμη σε ένα φύλλο παχυ και κοψτε με το κου πατ ή ένα ποτηρι τα μπισκότα
6. Τοποθετήστε τα μοισκοτ σε ένα ταψί στρωμένο με χαρτι ψησίματος. Καντε μια λακουβα με ένα μικρό κουτάλι ή το δάχτυλό σας και
γεμίζουμε το πηγάδι με μαρμελάδα.
7. Ψήνετε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 15 λεπτά.

ΠΗΓΗ

 

Προηγούμενο άρθροCheeseCake στο Ποτήρι με μισκοτάκια Lotus
Επόμενο άρθροΤυροπιτάρα με Κρέμα