Τα Μπισκότα με σοκολάτας σε σχήμα  “S” είναι νόστιμα και λιώνουν στο στόμα σας.
Ετοιμάζονται γρήγορα και ιδανικά για ένα σνακ που συνοδεύεται από τσάι καφέ ή χυμό, ακόμα και για ένα λαχταριστό πρωινό ή αν σας πιάνει λαχτάρα για κάτι γλυκό.
Τα μπισκότα “S” είναι φτιαγμένα από βουτυρένια ζύμη και δουλεύονται με σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Υλικά:

7 κουταλιές της σούπας βούτυρο
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
τριμμένο ξύσμα από 1 λεμόνι
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
2 αυγα

Για διακόσμηση:
1+1/2 φλιτζάνι μαύρη σοκολάτα

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο (κομμένο σε κομμάτια), το αλάτι και τη ζάχαρη και το τριμμένο ξύσμα από 1 λεμόνι. Αρχίστε να ανακατεύετε.
Σε ένα ξεχωριστό μπολ, χτυπήστε δύο ολόκληρα αυγά και προσθέστε τα μισά από αυτά στο μπολ ενώ ανακατεύετε συνεχώς.

Ανακατεύουμε 1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις και ανακατεύουμε, μετά προσθέτουμε τα υπόλοιπα αυγά και το άλλο 1 φλιτζάνι αλεύρι, συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
Μεταφέρετε όλο το μείγμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με ένα ακροφύσιο σε σχήμα αστεριού περίπου 12 mm. Στρώστε ένα ταψί με λαδόκολλα και δημιουργήστε σχήματα «S».
Βάζουμε τα μπισκότα στο ψυγείο για 5 λεπτά. Εν τω μεταξύ, λιώνουμε τη μαύρη σοκολάτα σε μπεν μαρι.
Μετά από 5 λεπτά, προθερμάνετε το φούρνο στους 170 C και ψήστε τα μπισκότα σε σχήμα “S” για 15 λεπτά.

Μόλις ψηθούν, τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Τώρα, βουτήξτε τα μπισκότα μέχρι τη μέση στη λιωμένη σοκολάτα και αφήστε τα να κρυώσουν σε μια σχάρα για περίπου 2 ώρες.
Σε αυτό το σημείο, τα μπισκότα σας σε σχήμα «S» βουτηγμένα σε σοκολάτα είναι έτοιμα για σερβίρισμα.

H συνταγή είναι από το Vinny Di Maria