Το ρυζόγαλο είναι ένα γλυκό γεμάτο αγάπη και απλότητα, με την κρεμώδη υφή του και τη γλυκιά γεύση της βανίλιας.
Υλικά:
6 κουταλιές της σούπας ρύζι γλασέ
1,5 φλυτζάνι νερό
6 φλυτζάνια φρέσκο γάλα
2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ (αραιωμένο σε 4 κουταλιές της σούπας νερό)
3/4 φλυτζάνι ζάχαρη (ή κατά γεύση)
1 φακελάκι βανίλια
Εκτέλεση
Ξέπλυνα το ρύζι γλασέ και το έβρασα σε μιάμιση φλυτζάνα νερό για 15 λεπτά(σε σιγανή φωτιά).
Πρόσθεσα το φρέσκο γάλα σιγοέβρασα μισή ωρίτσα και έριξα το κορν φλάουρ διαλυμένες σε 4κ.σ.νερό.
Εριξα και τη ζάχαρη 3/4 φλυτζάνας σιγοέβρασα άλλα 8-10 λεπτά περίπου.
Τέλος μία βανίλια κι έτοιμο….
Καλή απόλαυση να εχετε
Η Συνταγή είναι της φίλης Ελινα Σκλαβου