Συστατικά
1 κουτί ολόκληρες αποφλοιωμένες ντομάτες με τους χυμούς τους
1/2 μικρό κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 καυτή πιπεριά ,χοντροκομμένη (εάν θέλουμε να είναι πικάντικη)
2 σκελίδες σκόρδου
1 φλιτζάνι φρέσκο κόλιανδρο
1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Χυμός από ένα lime
Οδηγίες
Σε ένα μπλέντερ ή στον επεξεργαστή τροφίμων, προσθέτετε ντομάτες, κρεμμύδι, Πιπεριά, σκόρδο, κόλιαντρο, κύμινο, αλάτι και χυμό Lime.
Χτυπήστε έως ότου η σάλσα είναι τόσο χοντροκομμένη ή ομαλή όσο θα θέλατε. Δοκιμάστε και προσθέστε περισσότερο αλάτι, εάν θέλετε.
Βάλτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά ή για μια νύχτα.
Credit to the Recipe Critic