Υλικά

600 γραμμάρια ζάχαρη
500 ml νερο
Στην μύτη κγ ξυνο
6 κσ Κον φλαουερ
4 σταγόνες χρώμα
2 κουταλακια ροδονερο ζαχαροπλαστικής
3 φύλλα ζελατίνη
3 κουταλιες σούπας ζάχαρη αχνη
1 κουταλιά Κον φλαουερ
100 γραμμάρια ινδοκαρυδο.

Εκτέλεση
Βάζω σε κατσαρόλα τη ζάχαρη και το νερό κρατώ ένα φλιτζάνι του τσαγιού νερό να διαλύσω το κον.φλαουερ και προσθέτω το ξινό. Διαλύω το Κον φλαουερ στο ποτήρι με το νερό που κράτησα και το προσθέτω και αυτό. Στη συνέχεια προσθέτω την ζελατίνη το χρώμα και το ροδόνερο 

και ανακατεύω συνέχεια μην κολλήσει μόλις πήξει όσο βράζει. Αφού πήξει το απλώνω σε ταψί το αφήνω 1 μέρα και το κόβω σε κομματάκια. Σε ένα μπολ ανακατεύω ινδοκάρυδο με την άχνη και το Κον φλαουερ. Τέλος περνάω όλα τα κομμάτια μέσα από το μείγμα.

Καλή Επιτυχία

Ρήνα ΚοντούΟι Προκομμένες/οι – Συνταγές

Προηγούμενο άρθροΣυκοπάστελο με Καρύδια
Επόμενο άρθροΤηγανίτες Πορτοκαλιού με Θυμαρίσιο Μέλι και Κανέλα