Τι κάνεις με τα υπόλοιπα μακαρόνια που σου ξέμειναν. Φτιάξτε φριτάτα φυσικά!

Συστατικά:

μπολ με τα ζυμαρικά που περίσσεψαν
3 αυγά
1/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί (χρησιμοποίησα το Parmesan)
2 κσ τριμμένες φρυγανιές
ελαιόλαδο

Ψιλοκομμένο μπεικον (προαερατικά) Σοκάρετέ το λιγο πρώτα

Μέθοδος:

Συνδυάστε τα πρώτα τέσσερα συστατικά και ανακατέψτε καλά. Σοτάρετε σε ελαιόλαδο σε ένα μικρό τηγάνι σε μέτρια φωτιά για περίπου 4 λεπτά

μέχρι απο κάτω να ροδίσουν και τα αυγά ψηθούν.


Μεταφέρετε το τηγάνι σε προθερμασμένο φουρνο στο γκριλ για 4 – 5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν καλά.

Μεταφορά στο πιάτο σερβιρίσματος.

Προτιμώ να το αφήσω να κρυώσει σχεδόν σε θερμοκρασία δωματίου πριν το φάω.

Καλή Απόλαυση