Υλικά:

1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι μαγιά ξηρή
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Λάδι (ελαιόλαδο ή άλλο της αρεσκείας σου)
Νερό (όσο χρειαστεί για να δεθεί η ζύμη)
250-300 γρ φετα

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ, ανακάτεψε τη μαγιά με λίγο χλιαρό νερό και μια πρέζα ζάχαρη. Άφησε το μείγμα για 10-15 λεπτά, μέχρι να αφρίσει, σημάδι ότι η μαγιά είναι ενεργή.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακάτεψε το αλεύρι με το αλάτι. Πρόσθεσε το μείγμα της μαγιάς και το λάδι.
Ξεκίνα να ζυμώνεις, προσθέτοντας σταδιακά χλιαρό νερό μέχρι να έχεις μια μαλακή και ελαστική ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.
Μετά το ζύμωμα, τοποθέτησε τη ζύμη σε ένα μπολ, σκέπασέ το με μεμβράνη και άφησέ το σε ζεστό μέρος για περίπου 1 ώρα, μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.
Αφού ξεκουραστεί η ζύμη, πλάσε την σε ένα μεγάλο φύλλο. Πασπάλισε με φέτα τριμμένη και λάδι και διπλώσε πολλές φορές. Άνοιξε ξανά το φύλλο και τοποθέτησέ το σε ένα ταψί.
Ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220°C μέχρι να ροδίσει.

Η Συνταγή είναι της κας Δήμητρα Καραγκούνη