Υλικά:
φασολάκια 500 γρ
μελιτζάνα 1
χοιρινός λαιμός κομμένος σε μεγάλες μπουκιές 1 κγρ.
κόκκινο κρεμμύδι 2 τεμ.
σκόρδο 1 κεφάλι
ντομάτες 4 τεμ.
μαϊντανός 1/2 ματσάκι
φυτικό λάδι
Αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
άμυλο καλαμποκιού 1 κ.γ.
νερό
Εκτέλεση:
Η μελιτζάνα κόβεται σε φέτες, αλάτι και αφήστε στην άκρη για μισή ώρα, στη συνέχεια πλύνετε και στεγνώστε.
Τα πράσινα φασόλια καθαρίζονται από τις άκρες, πλένετε και κόβετε σταυρωτά σε 2,3 κομμάτια.
Ζεματίζουμε σε ζεστό νερό για λίγα λεπτά και βγάζουμε.
Στη συνέχεια, το φιλέτο κόβεται σε κομμάτια
Τηγανίζουμε σε φυτικό λίπος, σχεδόν μέχρι να ψηθεί πλήρως. Προσθέστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο, τα οποία τα τσιγαρίζετε με το κρεας μαζί.
Ανακατεύουμε τις τριμμένες ντομάτες, μελιτζάνα και βρασμένα φασόλια, προσθέστε χλιαρό νερό. Καρυκεύουμε με αλάτι, μαύρο και κόκκινο πιπέρι, προσθέτουμε τον μαϊντανό και τον αφήνουμε να βράσει
άλλα δέκα λεπτά, στη συνέχεια πήξτε με μια κουταλιά κορν άμυλο.
Σερβίρεται με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Γιαούρτι κατά βούληση.
Καλή Ορεξη!
Κάντε ενα Like: МОЯТ ВКУС /MY Taste/