Υλικά:

13 γαλακτοφέτες (Κιντερ ή τύπου Κιντερ)
1 συσκευασία κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτας (στιγμής)
500ml γάλα (ανάλογα με τις οδηγίες της κρέμας)
2 κουταλιές σούπας κονιάκ (προαιρετικά)
1 μορφατ
2 κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση:

Φτιάξτε την κρέμα σοκολάτας: Ακολουθήστε τις οδηγίες στην συσκευασία της κρέμας ζαχαροπλαστικής σοκολάτας.
Σιροπιάστε τις γαλακτοφέτες: Σε ένα ταψί, απλώστε τις γαλακτοφέτες και ραντίστε τες με λίγο κονιάκ (αν θέλετε).
Απλώστε την κρέμα: Ρίξτε την κρέμα σοκολάτας πάνω από τις γαλακτοφέτες και απλώστε την ομοιόμορφα.
Φτιάξτε τη σαντιγί: Χτυπήστε το μορφατ με την άχνη ζάχαρη μέχρι να σφίξει.
Απλώστε τη σαντιγί πάνω από την κρέμα σοκολάτας. Μπορείτε να γαρνίρετε με τριμμένη σοκολάτα, φρούτα ή ξηρούς καρπούς.
Αφήστε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν το σερβίρετε.

H συνταγή είναι της κας Παλμιρα Αριστου

Προηγούμενο άρθροΛουκάνικα Πατάτας
Επόμενο άρθροΓιαουρτοζελέ με ανανά : Υπέροχο γλυκό ψυγείου!