Κρεμούλα με σιμιγδάλι

Υλικά

1 λίτρο γάλα
8 κουταλιές της σούπας σιμιγδάλι ψιλό
4 με 6 κουταλιές ζάχαρη ανάλογα πόσο γλυκό το θέλετε
1 κουταλιά της σούπας μαργαρίνη
1 βανίλια
ξύσμα από ένα λεμόνι

Εκτέλεση

Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το γάλα, το σιμιγδάλι και τη ζάχαρη.
Ανακατεύουμε να λιώσει λίγο η ζάχαρη και τη βάζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία.
Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα.
Προσθέτουμε το βούτυρο, το ξύσμα λεμονιού και τη βανίλια.
Ανακατεύουμε σερβίρουμε σε μικρά μπολάκια και απολαμβάνουμε!!!

Καλή σας απόλαυση!!!

Η Συνταγή είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροΝοστιμότατο μπαστουνάκια από τυρί κότατζ σε 15 λεπτά!
Επόμενο άρθροΣαλιγκάρια τυριού