Συστατικά
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κούπα κρύο βούτυρο
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένα καρύδια
225γρ τυρί κρέμα
1 κουπα ζάχαρη αχνη
450 γρ παγωμένη σαντιγύ στα 2 χωρισμένη(225 γρ κάθε μέρος) που έχει ξεπαγώσει 
2-1 / 2 φλιτζάνια γάλα 2%
2 πακέτα ανθος αραβοσίτου στιγμιαίας πουτίγκας σοκολάτας
1 φλιτζάνι κομμάτια σοκολάτας
Σιρόπι σοκολάτας

Κατευθύνσεις
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°. Τοποθετήστε το αλεύρι σε ένα μικρό μπολ, κόβουμε μέσα στο μπολ το βούτυρο σε κομματάκια, και ρίχνουμε και 1/2 φλιτζάνι καρύδια και ανακατεύουμε. Απλώστε αυτό το μείγμα και πιεστε το προς τα κάτω σε ένα ταψι 30 x 20 εκ. Ψήνουμε μέχρις ότου πάρει χρώμα, 12-15 λεπτά και γίνει μία κρούστα. Αφήστε το να κρυώσει εντελώς.
Σε ένα μικρό μπολ, χτυπήστε το τυρί κρέμα και ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει μια απαλή κρέμα , ρίξτε μέσα 220 γρ σαντιγύ και ανακατέψτε. Απλώστε όλο αυτό πάνω από την κρούστα. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το γάλα άνθος αραβοσίτου για 2 λεπτά. Απλώνεται απαλά πάνω από το στρώμα τυριού κρέμας. Καλύψτε τέλος με την υπόλοιπη σαντιγύ. Πασπαλίστε με κομμάτια σοκολάτας και τα υπόλοιπα καρύδια. Βάλτε την στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.
Κόψτε την και πριν το σερβίρετε, ρίξτε σιρόπι σοκολάτας.

Προηγούμενο άρθροTo φαγητό της Τεμπέλας για όσες δεν έχουν χρόνο….
Επόμενο άρθροΜια καλοκαιρινή σαλάτα…μπορει να είναι και γεύμα