ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1/2 φλιτζάνι βούτυρο
2 φλιτζάνια μαύρα τσιπς σοκολάτας
1 φλιτζάνι καφέ ζάχαρη
2 αυγα
1 1/2 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/4 φλιτζάνι κακάο χωρίς ζάχαρη
1/2 αλάτι
ΟΔΗΓΙΕΣ
Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 175 βαθμούς και στρώστε μία λαδόκολα σε ένα ρηχό ταψί 

Σε μια κατσαρόλα, προσθέστε το βούτυρο και ένα φλιτζάνι τσιπς σοκολάτας, ανακατεύοντας σε χαμηλή φωτιά. Ανακατέψτε μέχρι να λιώσει. Βγάλτε από τη θερμότητα και ανακατεύετε σε καφέ ζάχαρη. Αφήστε να καθίσει 5 λεπτά. Ανακατέψτε τα αυγά και τη βανίλια, το αλεύρι, τη σκόνη κακάου και το αλάτι. Ρίξτε και τα υπόλοιπα κομμάτια σοκολάτας.

Πάρτε  κουταλιές του μείγματος και βάλτε το πάνω στο ταψί, περίπου 4 εκ απόσταση μεταξύ τους. Ψήστε για περίπου 10 λεπτά. Αφήστε να κρυώσουν και σερβίρετε.

Καλή Επιτυχία

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗπειρώτικη Ζυμαρόπιτα
Επόμενο άρθροΚολοκυθάκια στο Φούρνο με παρμεζάνα