Κόβουμε σε μικρά κομματάκια μία πράσινη και κόκκινη πιπεριά γαλοπούλα καπνιστή ή μπέικον Άμα θέλετε, κασέρι ελιές και τα αφήνουμε στην άκρη.
Χτυπάμε 5 αυγά με το μίξερ περίπου δύο λεπτά.
Βάζουμε 4 κουταλιές σπορέλαιο, μία κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 μπέικιν πάουντερ λίγο αλάτι λίγο ρίγανη και στη συνέχεια ρίχνουμε το μπέικον τις πιπεριές που κόψαμε στο μείγμα.
Βάζουμε και τυράκι τριμμένο και με το χέρι ανακατεύουμε καλά.
 Θα βάλουμε σε ταψάκι και στο φούρνο περίπου για μία ώρα στους 180 βαθμούς.
Εγώ από πάνω έβαλα και σουσάμι Άμα δεν σας αρέσει μπορείτε να μην βάλετε!Εκτέλεση φωτό Μιχαελα Στεφανουδης‎ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!
Προηγούμενο άρθροΣπανακοτυρόπιτα σαν ΚΕΙΚ
Επόμενο άρθροΗ Πεντανόστιμη Κουλουρόπιτα της Νανάς