Κέικ Πορτοκάλι

💐Υλικά

💐5 αυγα
💐1μιση κουπα ζαχαρη
💐1 κουπα ηλιελαιο
💐1 κουπα χυμο πορτοκαλι
💐2μιση κουπες αλευρι που φουσκωνει ανακατεμενο με 20 γρ.μπεικιν και ξυσμα πορτοκαλι🍊

Εκτέλεση

Χτυπησα τα αυγα με την ζαχαρη,εριξα το λαδι τον χυμο και το αλευρι στο τελος.
💐Εψησα στους 180 αντιστασεις για 50 λεπτα.
💐Εγινε πολυ αφρατο.
💐Περασα γυρω γυρω το τσερκι με ενα μαχαιρι,το εβγαλα μα απο πανω ξεκολλησε λιγο ασχημα😜😜
Εριξα ζαχαρη αχνη και επειδη όμως δεν πεταμε τιποτααα😘 ετριψα απο πανω το κεικ που ειχε κολλησει στην φορμα και ουτε γατα,ουτε ζημια😉😉
Δεν πηρε κανεις χαμπαρει στο απογευματινο καφεδακι☕☕

💐Καλή σας επιτυχία💐

ΠΗΓΗOlga Karagianni
Προηγούμενο άρθροΓιουβέτσι με πιπεριές…νόστιμο και ελαφρύ με υπέροχη γεύση
Επόμενο άρθροΠατάτες φούρνου με κρέμα γάλακτος